SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – SK Horní Suchá (sobota, 15:00)

Před zápasem. 15.kolo ČPP I.A třídy sk B.

ČPP I.A třída sk. B se probouzí ze zimního spánku. Tři měsíce ladění jsou pryč, nyní čekají fotbalisty Tiché další tři měsíce týden co týden tvrdé soutěžní boje. V prvním zápase přijede do Tiché Horní Suchá, utkání má výkop v sobotu v 15 hodin.

SOUPEŘ

Horní Suchá vstoupila do jarních bojů již minulý víkend. V sobotním semifinále poháru OFS Karviná přivítala na domácím hřišti mužstvo Slovanu Záblatí, které porazila vysoko 6:0. „Na oko je to krásný výsledek, ale vůbec to krásně nevypadalo. Kluci ze Záblatí hráli dobře, ale my ne. Práce máme stále dost, je ale dobře, že jsme se do finále dostali, pro kluky to bude událost i velký zážitek, zahrát si na pěkném stadionu a hlavním hřišti v Karviné,“ hodnotil pohárové utkání trenér Zdeněk Menoušek a dodává: Celkově se zima povedla, ale největší bolestí je, že všichni kluci netrénují třikrát týdně. Mají práci i různé jiné okolnosti, které jim v tom brání, plný počet se sejde možná jednou v týdnu.“ Horní Suchá odehrála v zimním přípravném období celkem šest zápasů s bilancí dvě vítězství, jedna remíza a tři porážky. V podzimní části sezóny sbírali hráči soupeře body převážně na domácím hřišti. Ze sedmi venkovních zápasů, které na podzim odehráli mají bilanci 1-3-3 se skórem 11:15.

TICHÁ

Tichá bude chtít navázat na své předešlé domácí zápasy a bodovat naplno. Právě v podzimních zápasech získali svěřenci trenéra Daniela Kuly na domácím hřišti patnáct bodů s osmnácti možných. Generálka proti Trojanovicím I. byla v minulém týdnu zrušena, zda-li to bude výhoda a nebo nebude ukáže až samotný zápas. „Určitě není dobře, že jsme čtrnáct dnů nehráli a soupeř ano. Je to ale za námi a v sobotu už to řešit nebudeme. Rozhodne momentální forma. Do každého zápasu půjdeme s tím, že se můžeme rovnat s každým a tohle nás musí na hřišti zdobit. Vůle, odhodlání a uvnitř silný tým. Půjdeme od soupeře k soupeři. Na každý zápas musíme být koncentrovaní,“ dodává před prvním jarním zápasem I.A třídy trenér Tiché. 

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.


15. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Tichá (9. místo, 18 bodů) – Horní Suchá (8. místo, 19 bodů)

Sobota 15:00, Stadion SK Tichá

Rozhodčí:  Levinger Milan 
 Priesol Daniel, Godfryd Jan.




POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (13. srpna 2022)

Horní Suchá - Tichá 3:0 (1:0)

Branky: 2. Kux Filip, 67. Zábelka Vojtěch, 84. Stuchlík Aleš. Žluté karty: Pietrasz, Ševčík – Kocián D. Rozhodčí: Pasterčák – Svoboda, Jurygáček. Diváci: 200

Horní Suchá: Herdzina – Urbaník, Kubját, Pietrasz, Štromp – Ševčík (83. Lukáš), Stuchlík, Janovský, Přichystal (69. Pastušek) – Kux (61. Kotula), Zábelka

Tichá: Pikulík – Kocián T., Kudýn, Balcárek, Kocián R. – Fajčák, Kunčík (46. Kocián D.), Svoboda – Bajer (69. Skoupil), Janáč, Tománek M. (61. Švrček O.)