SK Tichá | | Muži

Formu Tiché otestují Vigantice

Modrá hvězda Vigantice bude třetím soupeřem Tiché v zimní přípravě. Valašský klub, jehož dres nyní obléká i nejlepší střelec EURA 2004 Milan Baroš nastoupí proti Tiché v pátek 24. února od 17:30 hodin.

Jarní soutěžní premiéra se pomalu blíží a do prvního mistrovského zápasu zbývají poslední čtyři týdny. Svěřenci Daniela Kuly změří tentokrát síly s třetím celkem I.A třídy Zlínského kraje, mužstvem FK Vigantice.

Tichá má za sebou dva přípravné zápasy, ve kterých si připsala dvě vítěztví. V minulém týdnu porazili hráči Tiché mužstvo Jistebníku 7:1. „Z různých důvodů jsme odehráli zápas v hodně improvizované sestavě a vyjma dvou krátkých pasáží v obou poločasech, jsme zápas zcela ovládli a předvedli velmi líbivý výkon. Stručně řečeno, fotbal nás všechny bavil. Na hřiště se přenesla skvělá předzápasová atmosféra z kabiny a za to všichni kluci zaslouží pochvalu," hodnotil druhé přípravné utkání trenér Tiché Daniel Kula.

Vigantice odstartovaly přípravu výhrou nad Petřvaldem u Karviné. „Měli jsme na zkoušku ukrajinské hráče, ale nevíme, jestli se s nimi domluvíme na podmínkách. Herně i střelecky jsme dominovali, ale soupeř měl svoje šance," hodnotil první zápas Vigantic trenér Pavel Šturala. Minulý víkend sehrála Modrá hvězda přátelské utkání s Lískovcem, ve kterém viděli diváci hned deset branek a zápas skončil výsledkem 5:5. „V tomto utkání jsme udělali spoustu chyb. Náš výkon neměl moc řád. Hrálo se otevřeně, bylo spoustu šancí na obou stranách. Kvalitu v poli to moc nemělo, oba celky chybovaly a padlo hodně branek," řekl po zápase trenér Vigantic.







Aktuální články

Víkendová utkání žáků jsou odložena

Víkendová utkání starších i mladších žáků jsou ODLOŽENA. V obou případech z důvodu velké nemocnosti soupeře. Ohledně nově...

Preview: Finstal Lučina – SK Tichá (sobota, 16:00)

Před zápasem. 18.kolo ČPP I. A třídy sk. B.

Buďte s námi V REPRE! Nový díl s Ondřejem Čelůstkou a Tomášem Petráškem

Buďte s námi V REPRE! Česká reprezentace ve spolupráci se svým partnerem TCL přináší podcast, ve kterém vystupují exkluzivní hosté...