SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

K další přípravě míří Tichá do Hrachovce

Generálku před startem podzimní části soutěže odehraje Tichá na půdě účastníka I.A třídy. Utkání v Hrachovci začíná v 17:30.

Hrachovec vstoupil do nové sezóny 2022/23 minulou neděli pohárovým zápasem v Jaroslavicích. Utkání ale našemu soupeři nevyšlo rozhodně dle jeho představ. „Měli jsme dost absencí, ale to nás neomlouvá. Chtěli jsme jednoznačně postoupit. To se nepodařilo, a tak budeme hrát generálku proti Tiché, kterou jsme plánovali pro tým rezervy. Z vyřazení jsme hodně roztrpčení,“ sdělil po vypadnutí v prvním kole poháru asistent trenéra Dušan Janošek.

Tichá odehrála ve středu přípravný zápas s Rožnovem p.R. a hned v pátek absolvuje závěrečný test před pohárovým zápasem s Trojanovice I. Soupeřem bude SK Hrachovec, tým jenž v loňském ročníku do posledního kola usiloval o postup do Krajského přeboru. Máme za sebou dvě utkání, třetí a asi nejtěžší prověrka bude v Hrachovci, ale už teď mohu říct, že jsem spokojen s adaptací nových hráčů. Začíná fungovat i součinnost některých dvojic a uvidíme, zda se příchody podaří dotáhnout. Hráči mají chuť a už to začíná vytvářet zdravé konkurenční prostředí,“ hodnotil domácí přípravný zápas trenér Daniel Kula.


Přípravné utkání

SK Hrachovec (I.A třída, Zlínský kraj) – SK Tichá
Pátek 29.července, 17:30, Fotbalové hřiště SK Hrachovec

Aktuální články

Velké finále: Tichá vyzve Jeseník n.O.

Po dvou letech si Tichá znovu zahraje přímý zápas o nejcennější trofej novojičínského kraje. Svěřenci Daniela Kuly se ve finále...

Výkonný výbor schválil nový Přestupní řád FAČR s účinností od 1. 6. 2024

Výkonný výbor na svém zasedání dne 17. 4. 2024 schválil nový Přestupní řád, který získal přehlednější podobu a zároveň do něj...

Výsledkový servis mládeže (19. 4. - 21. 4.)

Víkendové výsledky zápasů SK Tichá.