SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – SK Čeladná (sobota, 15:30)

Před zápasem. 7.kolo ČPP I.A třídy sk. B.

Po čtrnácti dnech opět doma. Tichá se svou sérii bez prohry na domácím hřišti pokusí prodloužit proti Čeladné, mužstvu, které působilo několik sezón v Krajském přeboru. Utkání má výkop v sobotu v 15:30.

SOUPEŘ

Hráči Čeladné si v aktuální sezóně zahrávají s ohněm a za aktuální situace by sestupovali. Po pěti odehraných zápasech stále čekají na první bodový zisk s nelichotivým skórem pět vstřelených a dvaatřicet inkasovaných branek. Čeladná zahájila podzim domácí porážkou s Raškovicemi (0:3), poté podlehla Libhošti (1:14), Smilovicím (6:1), Jablunkovu (7:2) a v minulém kole Petrovicícm (1:2). Tým, který působil posledních šest sezón v Krajském přeboru se již v letošním roce s Tichou jednou střetl. V únorovém přípravném utkání Tichá zvítězila 
5:1.

TICHÁ

Tichavjané po výhrách nad Stonavou a Lučinou myslí na třetí domácí vítězství v řadě. Naopak na první venkovní body po porážce 3:1 ve Starém Městě hráči Tiché stále čekají.
 Těžko se mi to hodnotí. Na jednu stranu náš zatím nejlepší venkovní zápas, na druhou stranu jsme zase platili daň za nemohoucnost, když totiž neproměníte vyložené šance a inkasujete z ne - šance, tak asi nelze vyhrát. Přitom do druhé půle jsme měli výborný vstup, za tři minuty jsme stihli vyhrát několik těžkých soubojů, dostat se do zakončení a poté inkasujeme přímo z rohu a domácím nasadíme křídla. Zbytečná porážka po individuálních chybách,“ hodnotil třetí venkovní zápas trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.


7. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Tichá (11.místo, 6 bodů) – Čeladná (14. místo, 0 bodů)

Sobota 15:30, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Hošek Jiří – Godfryd Jan, Boček Robin.



NÁŠ SOUPEŘ V SEZÓNĚ 2021/22

  • CELKEM

Výhry – 2
Remízy – 1
Porážky – 25
Skóre – 25:116
Počet bodů – 7

  • DOMA

Výhry – 1
Remízy – 1
Porážky – 12
Skóre – 9:54
Počet bodů – 4

  • VENKU

Výhry – 1
Remízy – 0
Porážky – 13
Skóre – 16:62
Počet bodů – 3