SK Tichá | | Muži

Vítězná premiéra trenéra Kuly: Dolní Bečva – Tichá 0:4

Vítězstvím 4:0 skončilo přátelské utkání mezi Tichou a Dolní Bečvou.

Početná návštěva diváků nemusela na úvodní gól dlouho čekat, když se již ve 3.minutě prosadil Martin Tománek. V první poločase byly k vidění i další brankové příležitosti, ale skóre 0:1 se neměnilo.

Ve druhém poločase hráči Tiché výsledek po trefách Dominika Kociána, Štěpána Svobody a Ondřeje Švrčka navýšili na konečných 0:4.


příprava | Neděle 06.06.2021, 16:00 | Dolní Bečva
 

FC Dolní Bečva-SK Tichá

0:4

0:1

Branky Tiché: 3.Tománek Martin, 68.Kocián Dominik, 80.Svoboda Štěpán, 90.Švrček Ondřej

Sestava Tiché: Pikulík – Kocián T., Sládeček, Kudýn, Fojtík – Kocián D., Balcárek, Janáč – Tománek M., Houšťava, Švrček O.
Střídali: Svoboda, Vrána


Diváci: 85
 
 
 
OHLASY

MILAN MATULA (předseda FC Dolní Bečva): "Měli jsme četné absence, dominovala hostující Tichá. Přesto jsme rádi, že i takový zápas jsme v rámci přípravy mohli sehrát, protože máme široký kádr. Dostali minutáž hráči širšího kádru. Hráčů máme hodně, ale kvalita samozřejmě postupně není logicky pořád stejná. Chtěli jsme přes týden hrát s divizním Frenštátem, ale nejsme nyní v takovém složení, aby ten zápas byl pro obě strany přínosný, tak ho rušíme."


DANIEL KULA: "Jsem hlavně rád, že jsme mohli konečně odehrát zápas, výsledek nepřeceňuji, ale po takové pauze a navíc při naší premiéře to potěší. Soupeř byl možná uspokojen výsledkem z minulého týdne (8:1) s Viganticemi, ale mě přístup našich hráčů k utkání velmi uspokojil a dokud jsme kondičně stačili, tak jsme dokázali plnit i narychlo stanovené taktické záměry. Nadále nás trápí nízký počet hráčů v kádru, dnes za nás odehrál první zápas Tomáš Kudýn, který by byl velkou posilou, ale v poháru s ním ještě nemůžeme počítat a tak do Příbora pojedeme pravděpodobně ještě s užším kádrem."

Aktuální články

Výsledkový servis mládeže (19. 4. - 21. 4.)

Víkendové výsledky zápasů SK Tichá.

Přesvědčivé vítězství: Lučina - Tichá 0:4

ČPP I.A třída sk. B, 18.kolo.

Víkendová utkání žáků jsou odložena

Víkendová utkání starších i mladších žáků jsou ODLOŽENA. V obou případech z důvodu velké nemocnosti soupeře. Ohledně nově...