SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: Spartak Jablunkov – SK Tichá (sobota, 17:00)

Před zápasem. 26.kolo ČPP I.A třídy sk.B.

Poslední výjezd sezóny, ten nejvzdálenější. Tichá odehraje v sobotu v Jablunkově předposlední duel sezóny 2022/23 proti domácímu Spartaku, který naopak bojuje o setrvání v I.A třídě sk.B. Utkání má výkop v 17 hodin.

SOUPEŘ

Jeden bod náskoku před poslední Lokomotivou Petrovice, tři body ztráta na jedenáctou Lučinu. Jablunkov čekají v závěru soutěže dva důležité zápasy, ale zásadní krok může a chce udělat proti Tiché. V dosavadních jedenácti domácích zápasech vybojovali svěřenci Stanislava Kluze devět bodů (2-3-6). Ze dvou domácích výher v podzimní části sezóny bude cennější rozhodně ta listopadová, ve které porazil Spartak na domácím hřišti Stonavu (3:2). Naopak v jarní části se hráči soupeře v domácích utkáních trápí, doma získali jen jediný bod se Starým Městem (1:1), ve zbylých zápasech prohráli. Spartak se bude spoléhat hlavně na Pavela Raszku, který je s dvanácti góly nejlepším střelcem týmu.

TICHÁ

Tichavjané v minulém kole prodloužili svou domácí sérii, když porazili Libhošť 4:2. Svěřenci Daniela Kuly budou chtít sezónu dohrát co nejlépe a ve zbývajících dvou zápasech být maximálně bodově úspěšní. 
Hráči byli odhodláni doma proti Libhošti potvrdit jarní fazónu, ale úvod se nám možná z přemíry snahy nepovedl a brzy jsme inkasovali. Po vyrovnávací brance Ondry Švrčka, jsme nastartovali neskutečnou ofenzivní smršť. Kromě dalších dvou vstřelených branek, jsme si vytvářeli spousty střeleckých i gólových možností. Možná, že to v této chvíli byl náš vrchol jarní formy. Po přestávce se nám už totiž nepodařilo navázat na první půli. V posledních dvou kolech nás čeká boj se dvěma zachraňujícími týmy a je jasné, že to bude hodně o srdíčku. Pokud ještě ze sebe vydolujeme zbytky sil, budeme blízko vynikajícímu umístění,“ řekl po domácím zápase trenér Tiché.

DIVÁCI

Poslední venkovní utkání sezóny je tady. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti. 26. kolo I.A třídy sk. B nabídne zajímavé utkání, ve kterém půjde oběma celkům o důležité body.



26. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Jablunkov (12. místo, 14 bodů) – Tichá (5. místo, 37 bodů)

Sobota 17:00, Fotbalový stadion na Bělé

Rozhodčí: Nguyen Huu Hung 
– Kotas Adam, Šeruda Dominik. Delegát: Malinovský Jiří.




POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (29. října 2022)

Tichá – Jablunkov 3:2 (3:1)

Branky: 12. Bajer Lukáš, 38. Fajčák Daniel, 43. Sládeček Radim – 11. Martynek David, 66. Nieslaník Tomáš. Žluté karty: Bajer – Hudzieczek, Nieslaník, Hupka. Rozhodčí: Ganaj Martin – Banot Vojtěch, Lojek Jakub. Diváci: 148

Tichá: Srněnský – Balcárek, Sládeček, Kudýn – Kocián T., Fajčák, Kocián D., Kunčík, Švrček R. (63. Janáč) – Švrček O. (82. Skoupil), Bajer (74. Tománek)

Jablunkov: Čečotka – Świercze, Kocur, Hudzieczek, Borski – Nieslaník T. , Hupka, Nieslaník M. (55. Skupien), Bocek – Raszka, Martynek