SK Tichá | | Muži

Tichá zahájila zimní přípravu

Muži Tiché zahájili přípravu na jarní část sezóny.

Zatím beze změn v kádru zahájili muži Tiché v úterý přípravu na jarní část I.B třídy sk. D. Cíl pro jaro? Navázat na vydařený podzim.

Po podzimu patří Tiché třetí příčka. Ve vyrovnané první šestce soutěže mají Tichavjané aktuálně pětibodovou ztrátu na vedoucí Jeseník n.O. a jeden bod na druhé Kozlovice.
„Úvodní trénink zimní přípravy proběhl v místní tělocvičně za velmi slušné účasti hráčů, kterým nechyběla na úvod přípravy chuť, byť s vědomím, že je před námi nepopulární období, které zhodnotíme možná až v červnu, kdy budou soutěže vrcholit. Příprava bude jiná než v loňském roce, kdy jsme se nemohli až do května společně připravovat. Bude zaměřena už na získaných poznatcích o stavu týmu, které jsem ještě loni v téhle době neměl,“ řekl po prvním tréninku Daniel Kula.

Jeho tým čeká dlouhá, takřka dvouměsíční příprava. První jarní zápas v Jeseníku n.O. se bude hrát až 27. března.
 
„Přípravné zápasy slouží k tomu, co už mají v názvu, tedy k přípravě. V našem případě hlavně k nabrání herní praxe, tak abychom nešli do sezóny po tak dlouhé době jen s tréninky. Výsledky z téhle části sezóny mají sice druhořadý význam, ale i ony mají vliv na psychickou pohodu před startem soutěže, takže k nim budeme určitě přistupovat zodpovědně. Na jaře budeme chtít navázat na to vydařené z podzimu a snažit se posunout ještě dále v náročnosti sami k sobě, což by nás mělo minimálně udržet ve hře o příčky nejvyšší,“ poznamenal trenér.

Kádr mužů Tiché zůstává zatím nezměněn, což ale za dva měsíce nemusí platit.
 
Kádr by bylo vhodné doplnit, nicméně ne za každou cenu. Pokud se objeví někdo pro nás zajímavý, tak se pokusíme kádr posílit. Opačným směrem, doufám nic takového nenastane,“ uzavřel Daniel Kula. 



Kádr pro úvod zimní přípravy:


Brankář: Vlastimil Pikulík

Obránci: Tomáš Kocián, Jakub Závodný, Ondřej Balcárek, Pavel Vrána, Roman Kocián, Radim Sládeček, Pavel Fojtík, Libor Janáč

Záložníci: Dominik Kocián, Martin Tománek, Tomáš Janáč, Daniel Fajčák, Radoslav Hoffmann, Richard Macura

Útočníci: Ondřej Švrček, David Houšťava, Petr Skoupil, Štěpán Svoboda

Aktuální články

Materiály pro 26. řádnou Valnou hromadu FAČR

Ve čtvrtek 30. května 2024 se uskuteční 26. řádná Valná hromada Fotbalové asociace České republiky. Ta proběhne v Hotelu NH Collection...

Mobilní aplikace FAČR Integrity pomáhá i při ochraně dětí

Aplikace FAČR Integrity umožňuje jednoduché nahlašování jakýchkoliv negativních jevů ve fotbale. Aplikace si klade za cíl zajištění...

#HIGHLIGHT: Tichá - Bystřice

Sestřih gólů z domácího zápasu proti Bystřici.