SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – TJ Jeseník n.O. (sobota, 14:30)

Před zápasem. 2.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Tichá versus Jeseník n.O., aneb souboj dvou nejvýše postavených týmů I.B třídy sk D. Tichá se naposledy v roce 2021 představí na domácím hřišti a pokusí se navázat na úspěšné výsledky. Start zápasu je v sobotu ve 14:30.

SOUPEŘ

Jeseník n.O. je pod taktovkou Martina Černocha stabilně ukotven v horní polovině tabulky. Náš sobotní soupeř odstartoval soutěžní roční 2021/22 doslova na výbornou. V dosavadních jedenácti zápasech ztratil Slavoj body pouze dvakrát. Remizoval se Spálovem (0:0) a prohrál s Kozlovicemi (1:3). V minulém týdnu zvítězili hráči Jeseníku n.O. ve Starém Jičíně 0:4, hned dvě branky našeho soupeře vstřelil nejlepší střelec soutěže Lukáš Polónyi (14). Nedohranou sezónu 2020/21 zakončil Jeseník n.O. na druhém místě (5-1-3) se ziskem 16 bodů a skórem 19:17.

TICHÁ

Osm získaných bodů z posledních pěti zápasů posunuly Tichou na druhé místo tabulky. Poslední vítězství nad Ostravicí (3:0) se ale nerodilo lehce. "Sebekriticky přiznávám, že jsme se při absenci tří útočníků netrefili ideálně do sestavy a v první půli s tím často míchali, což určitě mělo negativní vliv na naši hru. Výsledek je určitě lepší než rozdíl ve hře obou týmů. Přejme si, abychom za týden v utkání proti lídrovi mohli nastoupit v co nejsilnější sestavě a byl to vrchol podzimní části." Hodnotil utkání trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Vzhledem ke zhoršující se epidemické situaci žádáme fanoušky, aby dodržovali v areálu SK Tichá daná nařízení. Aktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasům naleznete na tomto odkazeKaždý divák je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkání.

2. kolo CANIS I.B třídy sk. D


Tichá (2.místo, 23 bodů) – TJ Slavoj Jeseník n.O. (1.místo, 28 bodů)

Sobota 14:30, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Klimek Tomáš – Hutyra Jakub, Gajdušek René. Delegát: Kuběna Petr.


TICHÁ VS JESENÍK N.O. V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 8 / 2-3-3 / 12:14


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (30. srpna 2020)


TJ Slavoj Jeseník n.O. - SK Tichá 3:1 (1:0)

Branky: 10. Staněk Marek, 56. Grulich Lukáš, 76. Ševčík Jakub – 90. Vrána Pavel. Žluté karty: 28. Grulich, 69. Indrák – 21. Tománek T., 45. Kocián D. Rozhodčí: Matula Sebastián – Kolarský Michal, Boráň Ondřej. Diváci: 100.

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou: Macháč (73. David) – Indrák, Černoch, Kratochvíl, Hromádka – Kuman, Gonda (60. Ševčík), Kořený, Grulich – Polónyi, Staněk

SK Tichá: Pikulík – Kocián R. (82. Vrána), Balcárek, Sládeček, Fojtík – Tománek M. (55. Svoboda), Kocián D., Janáč, Tománek T. – Skoupil (59. Kocián T.), Švrček O. (75. Houšťava)