SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: FC Kozlovice – SK Tichá (neděle, 15:30)

Před zápasem. 9.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Tyhle zápasy táhnou! Derby tradičních soupeřů, Tichá jede do Kozlovic prodloužit sérii pěti zápasů bez porážky, utkání má výkop v neděli 26. září v 15:30 hodin.

SOUPEŘ

Kozlovice vstoupily do soutěžního ročníku velmi dobře. V úvodních třech kolech získaly sedm bodů, za dvě vítězství a jednu remízu. Poslední tři zápasy ovšem našemu soupeři nevyšly, nebo prohrál ve Spálově (3:1), doma se Starým Jičínem (2:3) a minulý víkend s Kopřivnicí (5:2). Několikrát se ale ukázalo, že derby velmi často maže rozdíly v tabulce. V loňské sezóně skončily Kozlovice na desátém místě (3-1-5) se ziskem deseti bodů a skórem 12:23.

TICHÁ

Tichá se před dalšího soupeře může postavit se zdravým sebevědomím. Po výhře nad Mořkovem si připsala do tabulky další důležité body. „Odehráli jsme zápas, který by nám asi jindy neprošel. Soupeř nám dovolil hned v úvodu utkání opakovaně skórovat a místo toho, abychom v dalším průběhu těžili ze zdařilého začátku, tak jsme se potýkali s množstvím ztrát, nepřesných přihrávek a netakticky řešených situací už při rozehrávce. Přesto jsem rád, že jsme dokázali naplno bodovat v zápase, kdy to týmu na hřišti příliš nejde, i to je vlastnost úspěšných." Hodnotil utkání trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Fanoušci budou muset při vstupu do areálu prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkání. Každý divák je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost. Aktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasu naleznete na tomto odkaze.


9. kolo CANIS I.B třídy sk. D


Kozlovice (8.místo, 7 bodů) – Tichá (1.místo, 15 bodů)

Sobota 15:30, Stadion FC Kozlovice

Rozhodčí: Machala Petr - Mitura Michal, Bartek Libor.


TICHÁ VS KOZLOVICE V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 4 / 1-1-2 / 5:5


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (27.září 2020)


FC Kozlovice - SK Tichá 3:1 (0:0)

Branky: 47. Krpec Pavel, 53. Balcárek Ondřej (vl.), 54. Kocián Tomáš (vl.) – 78. Švrček Ondřej. Žluté karty: 33. Najdek, 68. a 81. Vašenda, 89. Bednář – 84. Janáč, 60. Vrána. Červené karty: 81. Vašenda. Rozhodčí: Takáč Tibor – Brabec Roman, Žáček Marek. Delegát: Valošek Vladimír. Diváci: 80

FC Kozlovice: Chlebek – Piskoř, Hruška, Krpec, Najdek – Prudký, Bednář, Krpec, Matějka (34. Holub) – Navrátil (64. Adamec), Vašenda

SK Tichá: Pikulík – Švrček R., Balcárek, Kocián T., Vrána (81. Marek) – Tománek M., Kocián D., Janáč, Kocián R. – Svoboda (53. Švrček O.), Skoupil (68. Houšťava)