SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – TJ Mořkov (sobota, 15:30)

Před zápasem. 8.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Tichou čeká v 8.kole CANIS I.B třídy sk. D duel s nepříjemným Mořkovem. Podaří se Tichavjanům přidat paté vítězství v řadě? Výkop je v sobotu v 15:30 hodin v Tiché.
SOUPEŘ

Mořkov vstoupil do soutěžního ročníku remízou na půdě Veřovic 2:2, poté zvítězil ve Spálově 2:3. Porážky s Kozlovicemi (2:4) a Starým Jičínem (4:3) odčinil soupeř v minulém kole, když zvítězil na domácím hřišti nad Kopřivnicí 2:1. Našemu soupeři patří v tabulce sedmá příčka. Loňskou sezónu 2020/21 zakončili hráči Mořkova na třináctém místě (3-0-5) se ziskem 9 bodů a skórem 15:21.

TICHÁ

Tichá si připsala po pohárové výhře také výhru soutěžní. V derby porazila Veřovice zaslouženě 3:0. „Podle očekávání, místy vyhrocené utkání ještě umocnilo naše brzké vedení, pak nás podržel Pikulík a po druhém gólu Švrčka, jsem už věřil ve vítězství. Protože náš výkon měl oproti statickému soupeři jasně navrch. V prvních patnácti minutách druhé půle se domácím mohlo podařit utkání ještě zvrátit, naštěstí se tak nestalo. Po našem prostřídání jsme zápas dovedli do vítězného konce, když závěrečnou gólovou tečku zasadil Dominik Kocián.“ Hodnotil vítězný zápas trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Fotbalové areály se otevírají divákům, kteří budou muset při vstupu do areálu prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkání. Každý divák je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost. Aktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasu naleznete na tomto odkaze.


8. kolo CANIS I.B třídy sk. D

Tichá (2.místo, 12 bodů) – Mořkov (7.místo, 7 bodů)

Sobota 15:30, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Klimek Tomáš - Pustějovský Martin, Boráň Tomáš.

TICHÁ VS MOŘKOV V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH

Bilance vzájemných zápasů: 8 / 3-3-2 / 14:7

POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (19.září 2020)

SK Tichá – TJ Mořkov 5:0 (2:0)

Branky: 35. Svoboda Štěpán, 42. Svoboda Štěpán, 57. Svoboda Štěpán, 73. Houšťava David (pen.), 84. Švrček Ondřej. Žluté karty: 3. Tománek T., 33. Janáč, 65. Kocián T. – 61. Janíček, 38. Kudělka. Rozhodčí: Vranay Vojtěch – Klimek Tomáš, Bednář Marcel. Diváci: 80

SK Tichá: Pikulík – Kocián R., Balcárek, Kocián T., Fojtík (66. Vrána) – Tománek T. (71. Houšťava), Kocián D., Janáč, Tománek M. – Svoboda, Skoupil (56. Švrček O.)

TJ Mořkov: Černoch R. – Galia (54. Kudělka J.), Janíček, Gold, Macháč – Váhalík, Pop (46. Černoch L.), Kudělka D., Křížek (55. Ksiažek) – Kučera P., Kučera T.