SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: Lokomotiva Petrovice – SK Tichá (sobota, 14:00)

Před zápasem. 1.kolo ČPP I.A třídy sk. B.

Na úplný závěr podzimu souboj s loňským účastníkem Krajského přeboru. Tichá zajíždí do Petrovic, kde vyzve domácí Lokomotivu. Výkop je v sobotu v 14:00.

SOUPEŘ
Petrovice se v aktuální sezóně pohybují ve spodních patrech tabulky. Z dosavadních dvanácti zápasů získali hráči soupeře čtyři body a to za vítězství nad Čeladnou (2:1) a remízu s Dobraticemi (1:1). V ostatních podzimních duelech vyšla Lokomotiva bodově na prázdno. Při pohledu na samostatnou tabulku budou chtít svěřenci Jiřího Kuljovského rozhodně bodovat. Šest porážek v řadě se skórem 2:18 není rozhodně příznivá bilance.

TICHÁ

Tichá se po třech porážkách v řadě znovu radovala z vítězství. V posledním domácím zápase podzimu porazila Jablunkov 3:2. Důležité vítězství s odhodlaným soupeřem. Výkonem jsme zůstali trochu dlužni oproti minulému týdnu, ale po třech porážkách v řadě jsme museli bodovat a ne se ucházet o známky za dojem. Takže spokojenost. Chtěl bych pozvat fanoušky na poslední venkovní zápas do Petrovic, protože věřím, že s jejich podporou si tam pojedeme vylepšit bídnou bilanci z venkovních hřišť," hodnotil vítězství trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.


1. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Petrovice (13. místo, 4 body) – Tichá (9. místo, 18 bodů)

Sobota 14:00, Stadion Lokomotiva Petrovice

Rozhodčí: Tomai Martin – Havlík Přemysl, Smetana Patrik.



NÁŠ SOUPEŘ V SEZÓNĚ 2021/22

  • CELKEM

Výhry – 4
Remízy – 5
Porážky – 19
Skóre – 28:93
Počet bodů – 17


  • DOMA

Výhry – 3
Remízy – 3
Porážky – 8
Skóre – 18:44
Počet bodů – 12


  • VENKU

Výhry – 1
Remízy – 2
Porážky – 11
Skóre – 10:49
Počet bodů – 5