SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – SK Stonava (sobota, 16:30)

Před zápasem. 3.kolo ČPP I.A třídy sk. B.

I.A třída sk. B pokračuje druhým podzimním kolem. Tichá se představí v domácí premiéře proti týmu Stonavy. Utkání má výkop v sobotu v 16:30 hodin.

SOUPEŘ
Stonava vstoupila do podzimní části sezóny vítězně. V okresním derby si poradila s mužstvem Petrovic, které porazila 3:0. Dvě trefy zaznamenal Lukáš Graňák, jednu pak Jan Uher. V zápase rozhodla větší zkušenost. Od začátku jsme byli silní na míči, měli jsme neustálou převahu. Hráli jsme na půlce soupeře a dostali se do spousty gólových příležitostí. Kluky musím pochválit za nasazení a zodpovědnost v utkání,“ hodnotil trenér Stonavy Richard Beneš první výhru v sezóně.

TICHÁ

Tichavjané v prvním podzimním utkání na body nedosáhli. V souboji nováčků prohráli v Horní Suché 3:0. „Svým bojácným přístupem jsme doslova promarnili první poločas. Domácí měli v této části hry větší držení míče, ale především na své polovině. Pod nějaký souvislý tlak nás nedostali. Do druhé půle nastoupil Dominik Kocián a začali jsme mít herní převahu k velkému počtu standardek, jsme přidali i šance ze hry, ale ani ty vyložené jsme neproměnili. Domácí ukázali, že jsou nesmírně silní v před brankovém prostoru. Na to, kolik si toho vypracovali, vytěžili skoro maximum. S nasazením ve druhé půli jsem spokojený,“ sdělil po utkání trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.



3. kolo ČPP I.A třídy sk. B

Tichá (13.místo, 0 bodů) – Stonava (2. místo, 3 body)

Sobota 16:30, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Levinger Milan – Podracký Pavel, Kaszper David.



NÁŠ SOUPEŘ V SEZÓNĚ 2021/22

  • CELKEM

Výhry – 13
Remízy – 2
Porážky – 9
Skóre – 52:45
Počet bodů – 41

  • DOMA

Výhry – 7
Remízy – 1
Porážky – 4
Skóre – 27:20
Počet bodů – 22

  • VENKU

Výhry – 6
Remízy – 1
Porážky – 5
Skóre – 25:25
Počet bodů – 19