SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Ve středu doma proti Rožnovu p.R.

Druhý přípravný zápas.

Druhé utkání letní přípravy svede dohromady Tichou s Rožnovem p.R. Hrát se bude ve středu od 17:30 v Tiché.
Po úvodním „náběhovém“ zápasu proti Valašské Bystřici už přichází na řadu náročnější prověrka - souboj s účastníkem I.A třídy Zlínského kraje. Rožnov p.R. odstartoval přípravu ve druhém červencovém týdnu a odehrál doposud tři přípravné utkání, v tom posledním porazil Zašovou 7:2. „V prvním poločase jsme zkusili rozestavení 3-5-2 a kluci se v tom necítili dobře. Měli jsme tam mezery v přesouvání se a nebyli jsme agresivní. Jakmile jsme se druhý poločas vrátili do rozestavení 4-4-2, tak se kluci rozehráli. My musíme ještě formu vyladit pomocí generálky s Tichou,“ hodnotil předposlední přípravné utkání trenér Rožnova p.R. Radim Polách.

Tichou čeká druhý zápas letní přípravy, ve kterém se představí na domácím hřišti. V tom prvním remizovali tichavjané ve Valašské Bystřice 1:1.
„Náš výkon odpovídal fázi přípravy a počtu nových hráčů v sestavě, nebo naopak vynucených absencí. Soupeř odpovídající úrovně na první zápas, snad jsme měli být jen produktivnější z pohledu výsledku. Co se týče hry, tak musíme zlepšit takřka všechno,“ sdělil po zápase trenér Daniel Kula.



Přípravné utkání

SK Tichá FC Rožnov p.R. (I.A třída, Zlínský kraj)
Středa 27.července, 17:30, Fotbalové hřiště SK Tichá

Aktuální články

Velké finále: Tichá vyzve Jeseník n.O.

Po dvou letech si Tichá znovu zahraje přímý zápas o nejcennější trofej novojičínského kraje. Svěřenci Daniela Kuly se ve finále...

Výkonný výbor schválil nový Přestupní řád FAČR s účinností od 1. 6. 2024

Výkonný výbor na svém zasedání dne 17. 4. 2024 schválil nový Přestupní řád, který získal přehlednější podobu a zároveň do něj...

Výsledkový servis mládeže (19. 4. - 21. 4.)

Víkendové výsledky zápasů SK Tichá.