SK Tichá | | Muži | Tiskové zprávy

NAPSALI O NÁS | Kunín nebo Tichá?

Souboj o fotbalového krále Novojičínska je za dveřmi.

Ve finále Poháru okresního fotbalového poháru se utkají TJ Kunín a SK Tichá. Hrát se bude ve středu 27. dubna od 17 hodin v neutrálním prostředí ve Sportovním areálu v Libhošti.

Kdo je favoritem zápasu?

Fotbalisté Tiché úspěšně účinkují v krajské I.B třídě, s bilancí deseti výher, tří remíz i porážek mají 33 bodů a v tabulce skupiny D jsou druzí se ztrátou bodu na vedoucí Kozlovice. Do finále Poháru OFS Nový Jičín prošli přes dva týmy z okresní III. třídy - Ženklavu (6:0) a Hostašovice (6:0), v semifinále pak porazili kolegy I.B třídy Starý Jičín (2:0). Triumfu se nebojí, slavili ho už dvakrát - v letech 1997 a 2014.

Kunín hraje o soutěž níž, v okresním přeboru je sedmý s 25 body, když devět ze sedmnácti utkání vyhrál, osmkrát protivníkům podlehl. Naposledy zvítězil v sobotu v Bordovicích 2:1. I když na hřiště v Libhošti to mají kunínští fotbalisté o šest kilometrů blíž než jejich soupeř, cestu do finále měli těžší. Kromě Olbramice (6:0) z III. okresní třídy museli zdolat i Jeseník (1:0) a Spálov (2:0), dva týmy z krajské I.B třídy.

Finále Poháru OFS v Libhošti začíná ve středu v 17 hodin, řídit ho bude hlavní rozhodčí David Seidler s Jakubem Hutyrou a René Gajduškem. Delegátem utkání je František Mužík. Celý článek naleznete ZDE.


Zdroj: Novojičínský deník


Aktuální články

Preview: FC Kopřivnice – SK Tichá (sobota, 16:30)

Před zápasem. 19.kolo ČPP I. A třídy sk. B.

Velké finále: Tichá vyzve Jeseník n.O.

Po dvou letech si Tichá znovu zahraje přímý zápas o nejcennější trofej novojičínského kraje. Svěřenci Daniela Kuly se ve finále...

Výkonný výbor schválil nový Přestupní řád FAČR s účinností od 1. 6. 2024

Výkonný výbor na svém zasedání dne 17. 4. 2024 schválil nový Přestupní řád, který získal přehlednější podobu a zároveň do něj...