SK Tichá | | Muži

Finále: Tichá vyzve Kunín

Finále poháru OFS Nový Jičín.

Po osmi letech si Tichá znovu zahraje přímý zápas o trofej Okresního fotbalového svazu Nový Jičín. Svěřenci Daniela Kuly se ve finále poháru OFS NJ utkají ve středu v Libhošti s mužstvem TJ Kunín. Výkop utkání je v 17:00.

Tichou čeká třetí pohárové finále v klubové historii. V roce 1997 a takové v roce 2014 finálové bity zvládla. V prvním finálovém zápase porazila tým Žiliny, ve druhém pak Fotbal Fulnek (více informací si můžete přečíst zde).

SOUPEŘ

Obhájce poháru z loňského roku TJ Kunín se probojoval do letošního finále bez inkasované branky. Postupně vyřadil Jeseník n.O. (1:0), Olbramice (6:0) a Spálov (2:0). Sedmý celek Okresního přeboru Nový Jičín nasbíral v dosavadním soutěžním ročníku pětadvacet bodů s bilancí (9 – 0 – 6) a skórem 25:26. Z devíti výher si Kunín připsal dvě výhry po penaltovém rozstřelu. Nejvíce branek soupeřova týmu nastřílel v probíhajícím ročníku Jiří Šimek (5).

TICHÁ

Víkendové derby ve Vlčovicích se hráčům Tiché nevydařilo. Porážka ukončila devítizápasovou sérii neporazitelnosti. „Porážka mrzí, ale stojím za týmem. Takové zápasy zkrátka během sezóny přijdou a na nápravu máme ještě několik utkání,“ řekl po zápase trenér Tiché. „Za pár dnů nás čeká jeden, a doufám, že ne jediný vrchol sezóny a je třeba dnešek dostat rychle z nohou i hlav. Tímto zvu všechny fanoušky ve středu do Libhoště na Okresní finále a těšíme se na vaší podporu," dodal závěrem Daniel Kula.

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.



Finále poháru OFS Nový Jičín

TJ Kunín – SK Tichá

Středa 17:00, Stadion FC Libhošť (mapa)

Rozhodčí: Rozhodčí: Seidler David – Hutyra Jakub, Gajdušek René. Delegát: Mužík František.

Aktuální články

Materiály pro 26. řádnou Valnou hromadu FAČR

Ve čtvrtek 30. května 2024 se uskuteční 26. řádná Valná hromada Fotbalové asociace České republiky. Ta proběhne v Hotelu NH Collection...

Mobilní aplikace FAČR Integrity pomáhá i při ochraně dětí

Aplikace FAČR Integrity umožňuje jednoduché nahlašování jakýchkoliv negativních jevů ve fotbale. Aplikace si klade za cíl zajištění...

#HIGHLIGHT: Tichá - Bystřice

Sestřih gólů z domácího zápasu proti Bystřici.