SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: FC Vlčovice/Mniší – SK Tichá (sobota, 16:00)

Před zápasem. 19.kolo CANIS I.B třídy sk D.

První jarní derby je tady! Vlčovice a Tichou čeká vůbec první vzájemné utkání v této sezóně, to podzimní se neodehrálo. Kdo bude úspěšnější? Přijďte se přesvědčit v sobotu v 16:00 do Vlčovic.

SOUPEŘ

Vlčovice navázaly na vítězství z posledního podzimního zápasu a odstartovaly jarní část na výbornou. Z úvodních dvou zápasů, které odehrály si připsaly plný počet bodů. Porazily doma Mořkov (4:1) a v derby i sousední Kopřivnici (1:2). Svěřenci trenéra Kalicha nejsou v záviděníhodné situaci, ve druhé polovině tabulky je dělí pouhé dva body od posledních Veřovic. Ovšem i přesto se může domácí trenér v sobotním derby spoléhat na svého zkušeného kanonýra, devítigólového Lukáše Poláška.

TICHÁ

Derby ve Vlčovicích, středeční finále poháru OFS NJ a domácí derby s Veřovicemi – Tichou čeká tzv. anglický týden. Po "víkendovém volnu" se vracejí Tichavjané do kolotoče zápasů CANIS I.B třídy sk. D. V posledním zápase dokázala Tichá na domácím hřišti porazit Real Lískovec. Před jarní části, jsem odpověděl na otázku naší připravenosti, tak, že můžeme být silní. Proti Lískovci jsme tyhle slova podložili. Podobné zápasy jsme na podzim ke třem bodům nedokázali dovést. Důležité tři body, které se zúročí nejspíše až v dalším průběhu jara,“ hodnotil domácí vítěznou premiéru trenér Daniel Kula. Na jediný gól ze zápasu s Lískovcem se můžete podívat na tomto odkaze.

DIVÁCI

Neplatí žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.

TIP:SOUTĚŽ

Návštěvníci klubových stránek www.fotbalskticha.cz mají možnost zúčastnit se nové TIP:SOUTĚŽE. Soutěž najdete v sekci FANZÓNA, kde vyplníte potřebné údaje, natipujete zápasy a své tipy odešlete. Pětice nejlépe tipujících za celou jarní část sezóny 2021/22 se může těšit na zajímavé ceny od našich partnerů.



19. kolo CANIS I.B třídy sk. D


Vlčovice (8.místo, 15 bodů) – Tichá (1. místo, 33 bodů)

Sobota 16:00, Stadion Vlčovice/Mniší

Rozhodčí: Godfryd Vojtěch - Ražný Jan, Kubáček Vojtěch.


TICHÁ VS VLČOVICE V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 7 / 5-1-1 / 17:6


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (24.srpna 2019)

FC Vlčovice/Mniší – SK Tichá 2:3 (1:1)

Branky: 33. Štefek Filip, 90. Lichnovský Lukáš - 11. Kocián Roman, 65. Janáč Tomáš, 73. Švrček Ondřej. Rozhodčí: Kubáček Vojtěch - Leško Martin, Leško Ondřej. Žluté karty: 12. Švrček R., 70. Zdarsa, 75. Kocián D., 90. Houšťava. Diváci: 120

Vlčovice: Nezhoda – Růžička, Lichnovský, Drozd, Jalůvka R. (71. Harabiš) – Jiřík (46. Jalůvka J.), Zeman, Polášek, Štefek (49. Mihál) – Názalaník, Světlík (82. Balcárek)

Tichá: Pikulík – Švrček R., Sládeček, Zdarsa, Fojtík (79. Houšťava) – Kocián R. (74. Skoupil), Fajčák, Kocián D., Janáč – Gillar (64. Svoboda), Švrček O. (83. Tománek M.)