SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: TJ Jeseník n.O. – SK Tichá (neděle, 15:00)

Před zápasem. 15.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Zápasový kolotoč se znovu roztáčí. Tichá po 140 dnech zimní přestávky vstoupí do jarní části CANIS I.B třídy sk. D v Jeseníku n.O. Zápas se hraje v neděli od 15 hodin.

SOUPEŘ

Jesenický Slavoj, jehož dres obléká nejlepšího střelce soutěže Lukáš Polónyi (15) přezimoval v tabulce na prvním místě se čtyřbodovým náskokem před druhými Kozlovicemi. Právě Kozlovice byly jediným týmem, který našeho nedělního soupeře obral na domácím hřišti o všechny body. Podzimní část zakončil Jeseník n.O. domácím vítězstvím 5:1 nad Kopřivnicí. V přípravném období odehráli jeseničtí hráči tři zápasy. Zvítězili nad Odrami (5:4), v Příborem (3:2) a v generálce pak remizoval s Libhoštěm 5:5.

TICHÁ

Od prohry v Kozlovicích 26. září je Tichá v soutěži šest zápasu neporažena. V průběhu zimní přípravy odehráli svěřenci Daniela Kuly tři přípravné a jeden pohárový zápas. „Převládají pozitivní pocity, ale tak nějak na poslední chvíli nám svaz o týden zkrátil přípravu. Já cítím, že bychom naopak týden potřebovali přidat. Hlavně co se týče pohybu na přírodní trávě. Věřím, že z naší strany bude v jarní části maximální snaha po úspěchu. Věřím, že za námi budou stát fanoušci a my jim to vrátíme v každém zápase,“ řekl před startem jara trenér Tiché.

DIVÁCI

Na zápas nejsou žádná omezení. Žádná nařízení, která by omezovala účast diváků na sportovních akcích nejsou v platnosti.

TIP:SOUTĚŽ

Návštěvníci klubových stránek
www.fotbalskticha.cz mají možnost zúčastnit se nové TIP:SOUTĚŽE. Soutěž najdete v sekci FANZÓNA, kde vyplníte potřebné údaje, natipujete zápasy a své tipy odešlete. Pětice nejlépe tipujících za celou jarní část sezóny 2021/22 se může těšit na zajímavé ceny od našich partnerů.


15. kolo CANIS I.B třídy sk. D

TJ Slavoj Jeseník n.O. (1.místo, 29 bodů) – Tichá (3.místo, 24 bodů)

Neděle 15:00, Stadion TJ Jeseník n.O.

Rozhodčí: Dytko Gustav – Chmiel Marek, Bednář Marcel.



TICHÁ VS JESENÍK N.O. V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 9 / 2-4-3 / 12:14



POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (30. září 2021)

SK Tichá - TJ Slavoj Jeseník n.O. 0:0

Žluté karty: 38. Janáč Tomáš. Rozhodčí: Klimek Tomáš – Hutyra Jakub, Gajdušek René. Delegát: Kuběna Petr. Diváci: 95.

SK Tichá: Pikulík – Kocián R., Balcárek, Kocián T., Závodný – Janáč T., Fajčák, Kocián D. – Švrček O., Tománek M. (61. Svoboda), Vrána

TJ Slavoj Jeseník n.O.: Machů – Indrák, Černoch, Kratochvíl, Hruška (83. Macháč) – Kuman, Urbanovský (41. Polónyi), Rončka, Kořený – Grulich, Ševčík (76. Glogar)