SK Tichá | | Muži | Rozhovory

Pavel Vrána: V kabině máme dobrý kolektiv

Ohlédnutí za podzimní části. Rozhovor s hráčem mužů Pavlem Vránou.

  • Máte za sebou podzimní část sezóny, jak se za ní ohlížíš? 

Jsme na krásném třetím místě. Myslím si, že jsme hráli fotbal, který se fanouškům líbil. Některé zápasy nám nevyšly úplně podle našich představ, ale máme 27 bodů a pohybujeme se ve vrchní části tabulky. Podzimní cíl jsme splnili, rozhodně jsme nechtěli hrát ve spod, a to se nám povedlo.

  • Přípravu na novou sezónu jste zahájili pod vedením nového trenéra ..

Příprava byla určitě jiná než ty předchozí. Máme v kabině dobrý kolektiv a odpovídala tomu i účast při přípravě. Trenér má tréninky dobře připravené a myslím si, že jsme všichni spokojeni. Dává do toho hodně sil a energie, my mu to pak musíme oplácet výsledky na hřišti.

  • V posledních dvou sezónách se soutěže nedohrály ..

Vypadá to velmi zajímavě. Dnes se nedá počítat takřka s ničím, každý den může být vše jinak. Všichni doufáme a pevně věříme, že tahle sezóna se již dohraje. Aktuální opatření zatím sporty neomezují, jenže to může být za pár dní opět jinak.

  • Třetí místo po podzimu ..

Mohli jsme se určitě umístit lépe než třetí, třeba zápas s Kozlovicemi nás stál body. Také v domácích zápasech se Starým Jičínem a Jeseníkem n.O. jsme mohli vyhrát. Třetí místo není špatné. Myslím si, že můžeme být spokojeni. Cíl pro jarní část bude ten, abychom se dobře připravili a sbírali i nadále body. Budeme bojovat i o pohár, který jsme už vyhráli, ale nyní máme dobrou šanci to zopakovat.

  • Pohár ..

Vyhrát pohár v roce 2014 ve Fulneku byl skvělý pocit, dodnes na to vzpomínám. Tým na to určitě máme i nyní, bylo by hezké si to zopakovat. V semifinále se Starým Jičínem nás nečeká nic jednoduchého, bude to těžký zápas. Je to hlavně ale o nás, musíme se na ten zápas dobře připravit a podat dobrý a zodpovědný výkon.


  • Který zápas v podzimní části by jsi označil za nejvydařenější? 

Zápas ve Spálově můžeme označit jako jeden z vydařených. Všichni víme, že je ze Spálova těžké odvést jeden bod, na tož body tři! Utkání nebylo jednoduché, ale i přes ČK našeho kapitána jsme se s tím porvali a odvezli si domů všechny body.

  • A který naopak za ten nejméně povedený?

Nejméně povedený zápas byl určitě v Kozlovicích. Tomu odpovídala naše předvedená hra a samotný výsledek zápasu.. Tohle derby sledovalo snad tisíc diváků a my nepředvedli nic. Zklamali jsme určitě trenéra, ale i naše fanoušky. Na jaře budeme chtít tento zápas odčinit a soupeři porážku vrátit u nás.

  • Zimní příprava ..

Vzhledem k dnešní době se nedá dopředu nic moc plánovat. Uvidíme, co naše vláda „vymyslí“ a jaké budou platit opatření. Já se určitě na přípravu těším, uvidíme, jak moc bude náročná. Měli bychom všichni dát do zimní přípravy své maximum a na jaře pak předvádět koukatelný fotbal.

  • Fanoušci ..

Naši fanoušci jsou každý rok skvělí! Jejich podpora na domácích i venkovních zápasech je veliká. Určitě jim patří velké poděkování a doufáme, že nám budou fandit i nadále. My se budeme snažit hrát fotbal, který se jim bude líbit. Závěrem chci také popřát všem fanouškům a příznivcům příjemné, pohodové prožití vánočních svátků a hodně zdraví a úspěchů v novém roce 2022!

Aktuální články

Víkendová utkání žáků jsou odložena

Víkendová utkání starších i mladších žáků jsou ODLOŽENA. V obou případech z důvodu velké nemocnosti soupeře. Ohledně nově...

Preview: Finstal Lučina – SK Tichá (sobota, 16:00)

Před zápasem. 18.kolo ČPP I. A třídy sk. B.

Buďte s námi V REPRE! Nový díl s Ondřejem Čelůstkou a Tomášem Petráškem

Buďte s námi V REPRE! Česká reprezentace ve spolupráci se svým partnerem TCL přináší podcast, ve kterém vystupují exkluzivní hosté...