SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: TJ Fryčovice – SK Tichá (sobota, 14:00)

Před zápasem. 1.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Podzimní část CANIS I.B třídy sk. D spěje do finále. V posledním podzimním zápase čeká Tichou souboj na hřišti Fryčovic, které čekají již sedm zápasů na vítězství. Utkání se hraje v sobotu 6. listopadu od 14:00.

SOUPEŘ

Vstup do nové sezóny se Fryčovicím vydařil. V úvodních dvou zápasech získaly šest bodů. Za vítězství nad Spálovem (3:2) a Lískovcem (0:2). Poté přišel útlum. Fryčovice čekají na tříbodový zisk od poloviny září, jejich nepříznivá bilance trvá sedm kol, ve kterých získaly jen dva body, za remízu s Mořkovem (2:2) a Starým Jičínem (1:1). Třetí nejméně produktivní celek soutěže má na domácím hřišti vyrovnanou bilanci (2-2-2) se skórem 9:9. Nedohraný soutěžní ročník 2020/21 zakončili fryčovičtí na 6. místě se ziskem 14 bodů (4-2-3) a skórem 19:19.

TICHÁ

Podzimní zápasy na domácím hřišti zakončila Tichá bezbrankovou remízou s vedoucím Jeseníkem n.O. “Bod je málo. Ne že by průběh utkání neodpovídal dělbě bodů, ale do budoucna budu očekávat od našeho týmu větší odhodlání a hlad po vítězství, vždyť to měl být vrchol podzimu. Soupeř nás v určitých fotbalových činnostech převyšoval, což se nám na podzim stávalo výjimečně, přesto i takové zápasy se dají vyhrávat, byť nejtěsnějším skórem, ale musíme proto udělat podstatně více.“ Hodnotil poslední domácí vystoupení trenér Daniel Kula.

DIVÁCI


Vzhledem ke zhoršující se epidemické situaci žádáme fanoušky, aby dodržovali daná nařízení. Aktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasům naleznete na tomto odkazeKaždý divák je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkání.

1. kolo CANIS I.B třídy sk. D

Fryčovice (12.místo, 12 bodů) – Tichá (4.místo, 24 bodů)

Sobota 14:00, Stadion TJ Fryčovice

Rozhodčí: Beran Jan – Sklář Jiří, Měkýš Adam.

TICHÁ VS FRYČOVICE V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH

Bilance vzájemných zápasů: 8 / 3-2-3 / 8:10

POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (22. srpna 2020)

TJ Fryčovice - SK Tichá 1:2 (1:1)

Branky:
2. Boček Lukáš – 45. Kocián Roman, 82. Janáč Tomáš. Žluté karty: 80. Zapletal – 40. Balcárek, 57. Pikulík, 90. Tománek M. Rozhodčí: Kovařik Ondřej – Picmaus Jiří, Janeček Jan. Diváci: 76

TJ Sokol Fryčovice: Zapletal – Čulák, Volný, Filipec (73. Srubek), Boček – Halamíček (88. Štefek), Drylák, Bystroň, Troják – Šimečka, Böhm

SK Tichá: Pikulík – Vrána, Balcárek, Sládeček, Fojtík – Tománek M., Kocián D., Janáč, Kocián R. – Skoupil, Svoboda (32. Blažek, 61. Kocián T.)