SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – FK Starý Jičín (sobota, 15:00)

Před zápasem. 10.kolo CANIS I.B třídy sk D.

Zatím všechna tři domácí utkání sezóny Tichá vyhrála. Přidá v sobotu čtvrté vítězství i proti Starému Jičínu? Start zápasu je v 15:00.

SOUPEŘ

Náš sobotní soupeř odstartoval nový soutěžní ročník na výbornou. Po třech výhrách v řadě, přišla zatím jediná porážka ve Spálově (3:2) a poté vybojovali fotbalisté Starého Jičína bod za remízu s Kopřivnicí (2:2) a v úterní dohrávce zvítězili ve Veřovicích (2:0), což je posunulo v tabulce na druhé místo. Nedohraný loňský ročník zakončili starojičínští za pátém místě (4-2-2) se ziskem 14 bodů.

TICHÁ

Tichá chce doma znovu naskočit na vítěznou vlnu, zvláště po nevydařeném derby v Kozlovicích. "Gratuluji soupeři k výhře, před skvělou diváckou kulisou. Mimochodem o tomto víkendu byly ve Fortuna národní lize jen tři vyšší návštěvy, než na utkání v Kozlovicích. Je jen škoda, že my jsme si to neužili. Výsledek odpovídá dění na hřišti, náš výkon je nehodnotitelný, přístup k němu ostudný. Po zbytek sezóny bychom měli každé další utkání brát jako omluvu za dnešek." Hodnotil derby trenér Daniel Kula.

DIVÁCI

Fotbalové areály se otevírají divákům, kteří budou muset při vstupu do areálu prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkání. Každý divák je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost. Aktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasu naleznete na tomto odkaze.


10. kolo CANIS I.B třídy sk. D

Tichá (3.místo, 15 bodů) – Starý Jičín (2.místo, 16 bodů)

Sobota 15:00, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Bartoš Ivan - Trigas Paskal.

TICHÁ VS STARÝ JIČÍN V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH

Bilance vzájemných zápasů: 7 / 5-0-2 / 14:7

POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (15.září 2019)

SK Tichá – FK Starý Jičín 3:0 (2:0)

Branky: 37. Kocián Dominik, 39. Kocián Dominik, 87. Skoupil Petr. Žluté karty: 26. Maňák Ondřej, 55. Šrom Milan. Rozhodčí: Vojkovský Michael – Švec Marek, Závodný Vít. Diváci: 100

SK Tichá: Pikulík – Svoboda, Sládeček, Fajčák, Švrček R. – Kocián R. (86. Skoupil), Janáč, Tománek M. (60. Houšťava), Kocián D. – Švrček O. (79. Vrána), Gillar (72. Štefek)

FK Starý Jičín: Strnadel – Šrom, Polášek, Zmatek (68. Hric), Horák (52. Janovský) – Hatlapatka, Jurajda, Petr, Bartoň – Maňák, Podešva