SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: SK Tichá – FC Vlčovice/Mniší (sobota, 16:00)

Před zápasem. 6. kolo CANIS I.B třídy sk. D.

Po dvou týdnech čeká Tichou opět zápas na domácí půdě. V prvním podzimním derby se v sobotu od 16 hodin utká s Vlčovicemi.
SOUPEŘ

Jedná vstřelená a devatenáct obdržených branek. Každé utkání je teď pro Vlčovice důležité, ale derby velmi často maže rozdíly v tabulce. V prvních třech kolech nedokázali svěřenci trenéra Kalicha bodovat. V úvodním domácím zápase prohrály Vlčovice s Kozlovicemi 1:4, poté 5:0 ve Starém Jičíně a v minulém kole doma s Kopřivnicí 0:10. V nedohraném loňském ročníku skončily Vlčovice na 14.místě (2-2-5) se ziskem osmi bodů a skórem 15:21.

TICHÁ

Začít dávat góly. Nízká produktivita prozatím sráží dobré výkony. V úvodních třech kolech nastříleli Tichavjané devět branek, ovšem produktivita mohla být daleko vyšší, což zmínil v pozápasovém hodnocení v Tísku trenér Daniel Kula. „V prvním poločase mi chyběla větší koncentrace od nás, opět trápení v koncovce. Ve druhém poločase jsme k herní převaze konečně přidali i góly a zaslouženě vyhráli. Dnes bych chtěl vyzdvihnout defenzívu týmu a pogratulovat naší stálici mezi tyčemi Vlastovi Pikulíkovi k jeho jubilejní sté výhře v dresu Tiché."

DIVÁCI

Diváci budou muset při vstupu do areálu prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkání. Každý divák je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost. Aktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasu naleznete na tomto odkaze


6. kolo CANIS I.B třídy sk. D


Tichá (4. místo, 6 bodů) – Vlčovice (14.místo, 0 bodů)

Sobota 16:00, Stadion SK Tichá

Rozhodčí: Podracký Pavel - Švec Marek, Kocián Dominik


TICHÁ VS VLČOVICE V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 7 / 5-1-1 / 17:6


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (24.srpna 2019)

FC Vlčovice/Mniší – SK Tichá 2:3 (1:1)

Branky: 33. Štefek Filip, 90. Lichnovský Lukáš - 11. Kocián Roman, 65. Janáč Tomáš, 73. Švrček Ondřej. Rozhodčí: Kubáček Vojtěch - Leško Martin, Leško Ondřej. Žluté karty: 12. Švrček R., 70. Zdarsa, 75. Kocián D., 90. Houšťava. Diváci: 120

Vlčovice: Nezhoda – Růžička, Lichnovský, Drozd, Jalůvka R. (71. Harabiš) – Jiřík (46. Jalůvka J.), Zeman, Polášek, Štefek (49. Mihál) – Názalaník, Světlík (82. Balcárek)

Tichá: Pikulík – Švrček R., Sládeček, Zdarsa, Fojtík (79. Houšťava) – Kocián R. (74. Skoupil), Fajčák, Kocián D., Janáč – Gillar (64. Svoboda), Švrček O. (83. Tománek M.)