SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Preview: Real Lískovec – SK Tichá (sobota, 17:00)

Před zápasem. 3.kolo CANIS I.B třídy sk D.

I.B třída skupina D je zpátky! A Tichá bude hned na startu čelit soupeři z ranku nejtěžších. S Lískovcem zatím v dosavadních dvou vzájemných duelech nevyhrála. Sobotní zápas se hraje od 17:00.

SOUPEŘ

Domácí Real odehrál svou generálku v rámci oslav 60-ti let klubu. Na hřišti v Lískovci se představilo Řepiště. V sestavě hostů se objevila i známá jména z české ligy, jako Daněk, Šašinka a další. Vyrovnané utkání, které sledovalo více jak 350 diváků skončilo remízou 1:1. Lískovec se umístil v nedohraném soutěžním ročníku 2020/21 na 4. místě s bilancí 4-2-1 a skórem 14:7. Lískovečtí fotbalisté odehráli v loňské sezóně „jen“ sedm zápasu, neboť hned dva zápasy měli vinou covidu-19 odložené.

TICHÁ

Tiché generálka na nový soutěžní ročník vyšla. V pohárovém zápase zvítězila v Ženklavě. "Ženklava asi nebyla ideálním soupeřem na generálku před startem soutěže v Lískovci, ale na druhou stranu nás to prověřilo po jiných stránkách a já jsem s přístupem a výkonem spokojený. Po hodině hry jsme vedli 0:6 a po sérii střídání šla kvalita níže.“ Hodnotil utkání trenér Daniel Kula. Během měsíce června a července, odehráli svěřenci trenéra Kuly čtyři přípravné zápasy. Po vítězství nad Dolní Bečvou a Staříčem, přišla porážka v Příboře a remíza s Prostřední Bečvou.

DIVÁCI

Fotbal se pomalu vrací do starých kolejí a fotbalové areály se otevírají divákům, kteří budou muset při vstupu do areálu prokázat svou bezinfekčnost viz informace k utkání. Každý divák je povinen při vstupu na utkání prokázat svou bezinfekčnost. Aktuální nařízení FAČR k soutěžním zápasu naleznete na tomto odkaze

3. kolo CANIS I.B třídy sk. D


Lískovec - Tichá

Sobota 17:00, Stadion Real Lískovec

Rozhodčí: Seidler René – Hrňa Petr, Kaszper David


TICHÁ VS LÍSKOVEC V POSLEDNÍCH PĚTI LETECH


Bilance vzájemných zápasů: 2 / 0-1-1 / 4:6


POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ (15. srpna 2020)


FK Real Lískovec - SK Tichá 3:1 (2:0)

Branky:
 7. Pánek Dominik, 41. Pánek Dominik, 87. Pitucha Tomáš – 49. Sládeček Radim. Rozhodčí: Mitura Michal – Machala Petr, Měkýš Adam. Žluté karty: 40. Vojvodík, 59. Pitucha, 77. Hrdlička, 83. Papřok – 61. Kocián D. Diváci: 220

FK Real Lískovec: Lužný – Kubáň, Hrdlička, Poledník (60. Koval), Hlavatík – Papřok (86. Melar), Vojvodík, Pánek, Strouhal (38. Vokoun), Ursíni (70. Brantal) – Kořínek (55. Pitucha)

SK Tichá: Pikulík – Kocián R., Balcárek, Sládeček (87. Svoboda), Fojtík – Tománek M. (75. Vrána), Kocián D., Fajčák (30. Kocián T.), Janáč (62. Blažek), Tománek T. – Skoupil (62. Houšťava)