SK Tichá | | Muži | Preview k zápasu

Druhý letní test: Tichá – Prostřední Bečva

Přípravné utkání mužů.

Po dlouhých 276 dnech se představíme na domácím hřišti. Mužstvo Tiché prověří v neděli 1.srpna 2021 vítěz Valašskomeziříčské ligy, tým FK Prostřední Bečva. Výkop zápasu je v 16:00.

Tichá vstoupila do letní přípravy vítězstvím 5:2 ve Staříči.
 Utkání splnilo účel. Vyzkoušeli jsme si dvě varianty složení obrany, ukázalo nám to i nedostatky, což je v této době určitě míň bolestné, než kdybychom tohle řešili v mistrovských utkáních. Dává nám to trochu času na jejich odstranění. Spokojenější jsem s produktivitou, k tomu jsme ještě přidali řadu povedených střeleckých pokusů a standartních situací,“ dodává úvodnímu zápasy přípravy trenér Tiché Daniel Kula.

Prostřední Bečva (účastník I.B. třídy sk. “A“ Zlínského kraje) odehrála v podzimní části devět zápasů, ve kterých pětkrát zvítězila (z toho třikrát po penaltovém rozstřelu) a čtyřikrát prohrála (dvakrát v základní hrací době a dvakrát po penaltách). Se skórem 21:18 skončili fotbalisté Bečvy v nedohrané sezóně na 7.místě.

Náš soupeř se zúčastnil v jarní části sezóny turnaje, Valašskomeziříčské ligy. Prostřední Bečva tento turnaj vyhrála, když za sebou nechala mužstva Hrachovce, Krhové i rezervní tým Valašského Meziříčí. Ve finálovém zápase zvítězili hráči Bečvy nad Podlesím 4:0. „Byli jsme překvapeni výbornou úrovní finále. Zápas měl velice dobrou diváckou kulisu. My jsme diktovali tempo hry, byli jsme přesní, kompaktní. Podlesí hrálo ve velkém nasazení, a to nám vyhovovalo. Z kraje druhého poločasu jsme nepotrestali dvě hrubky domácích, ti byli nuceni otevřít hru a my jsme to trestali. Byl to velmi kvalitní výkon,“ řekl po finálovém zápase trenér Prostřední Bečvy Daniel Šulák.

Přátelské utkání je přístupné divákům, kteří budou muset při vstupu do areálu dodržovat daná vládní nařízení.

Přípravné utkání

SK Tichá - FK Prostřední Bečva (I.B třída, Zlínský kraj)
Neděle 1.srpna, 16:00, Fotbalové hřiště Tichá

Aktuální články

Víkendová utkání žáků jsou odložena

Víkendová utkání starších i mladších žáků jsou ODLOŽENA. V obou případech z důvodu velké nemocnosti soupeře. Ohledně nově...

Preview: Finstal Lučina – SK Tichá (sobota, 16:00)

Před zápasem. 18.kolo ČPP I. A třídy sk. B.

Buďte s námi V REPRE! Nový díl s Ondřejem Čelůstkou a Tomášem Petráškem

Buďte s námi V REPRE! Česká reprezentace ve spolupráci se svým partnerem TCL přináší podcast, ve kterém vystupují exkluzivní hosté...